Hívj minket: +36 70 771-99-91
 

Kezdő Vállalkozások részére

Ki nem álmodott még arról, hogy saját vállalkozását igazgassa? Az álomból sokkal könnyebben lehet valóság, mint képzelné. Tanácsadás teljesen kezdő vállalkozóknak.

 

Működő Vállalkozások részére

Elindult, működik a vállalkozás. Azonban Céged működésben valami nincs teljesen rendben, de ezt nem tudod megfogni, kezeli? Ha kell egy JÓ CSAPAT, aki mindenben a segítségedre lesz.

 

Bérszámfejtés

Vállalkozásunk nem csak azoknak vállalja  a bérszámfejtését, akiknek könyvel, hanem azoknak is, akik biztos kézben szeretnék tudni alkalmazottaik jövőjét.

7 ok, hogy miért a VÁROSI-INFO Kft a legjobb választás:

Kedvező könyvelési díj

Ügyfeleinknek a lehető legkedvezőbb  könyvelési díjakat biztosítjuk, melyeket a bizonylatszámok alapján állapítjuk meg.

Hosszú távú partnerkapcsolat

Minden ügyfelünkkel hosszú távú személyes partnerkapcsolat kiépítése a cél. Amennyiben megtisztel bizalmával, törekszünk az Ön igényeinek maradéktalan kielégítésére is. Tiszteljük az Ön idejét, ezért fontos, hogy a szolgáltatást minél kényelmesebben és kellemesebben vehesse igénybe.

Díjmentesen házhoz megyünk

Könyvelő irodánk Budapesten a X. kerületben található még de hamarosan a XVII. kerületbe költözünk a Helikopter lakóparkba. De nem gond, ha esetleg az önök székhelye nem a XVII. kerületben van. Ügyfeleinknek nem kell azzal bajlódniuk, hogy a dokumentumaikat, számláikat elhozzák a XVII. kerületbe. DÍJMENTESEN HÁZHOZ MEGYÜNK havonta a számlákért és az aktuális adózási és egyéb kérdések megbeszélésének céljából.

Könyvelői felelősségbiztosítással rendelkezünk

Kiemelkedően fontosnak tartjuk a mai világban a biztosítást. Nagy összegű szakmai felelősségbiztosításunkat a Generali-Providencia Biztosítónál kötöttük.

Szakmai hozzáértés

Nagyon fontos számomra a törvények ismerete és a törvények naprakész ismerete, ezért lettem Mérlegképes könyvelő mellett Adótanácsadó is és ezért járunk a könyvelőimmel együtt folyamatosan szakmai továbbképzésekre. Könyvelőként egyedül helytállni szinte lehetetlen, ezért dolgozunk mi is csapatban.

Számlák azonnali feldolgozása - folyamatos tájékoztatás

Az Irodánkba beérkező számlák azonnal feldolgozásra kerülnek, mert számunkra fontos, hogy a feldolgozott számlák alapján folyamatos tájékoztatást nyújtsunk az ügyfél gazdasági tevékenységének eredményességéről, várható adó és járulék terheiről. Ehhez a VIKI a Könyvelő Asszisztens online programot használjuk, hogy ügyfeleink bárhonnan bármikor követni tudják vállalkozásuk napra pontos állását.

Jogtiszta számítógépeken jogtiszta könyvelő programok

Vállalkozásunkban kizárólag jogtiszta számítógépeken jogtiszta könyvelő programokkal dolgozunk. Jelenleg az RLB, a V-számla (www.v-szamla.hu) és a VIKI a Könyvelő Asszisztens  termékeket használjuk.

 

Mutatóink:

Időben beadott bevallások aránya 100%
 
Időben lekönyvelt számlák aránya 100%
 
Irodánk hibájából kiszabott büntetés 0%
 
Sikeres adóellenőrzések aránya 100%